Köszöntjük a hölgyeket!

A Nőnap alkalmából dr. Simicskó István frakcióvezető köszöntőjét adjuk közre.

Boldog Nőnapot!

A XXI. század a kihívások évszázada. Mi lehet ilyen időkben a legfontosabb számunkra, mintsem a stabilitás, a biztonság és a béke.

Ezt gyermekkorunkban leginkább édesanyánk, majd felnőttként a feleségünk, társunk szeretete nyújtja mindannyiunknak. A Nőnap arra is emlékeztet, hogy tisztelettel, szeretettel forduljunk egymás felé, hiszen

egyenrangú félnek, egymás támaszának lettünk teremtve.

Kereszténydemokrata politikusként arra törekszünk, hogy ne csak erkölcsi megbecsülésben, hanem anyagi értelemben is könnyebb lehessen az életük.

Boldog Nőnapot!

Az anyák diákhitellel kapcsolatos kedvezménye, a 30 év alatti anyák SZJA-mentessége, a négy- vagy többgyermekes anyák SZJA-mentessége, valamint, hogy a nők 40 év munkaviszony után a nyugdíjkorhatár beöltését megelőzően nyugdíjba vonulhatnak és a családjukkal több időt tölthetnek is ezt a célt szolgálja.

Köszönjük nekik, hogy vannak, hogy a társaik lehetünk, és hogy általuk jobbá válhat mindannyiunk élete, közös világunk!

 Dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!