Közéleti Kerekasztal Szolnokon

Régi tervünk vált valóra a Jász-Nagykun-Szolnok megyei KDNP-nek az első Közéleti Kerekasztal megszervezésével. Ebből az alkalomból Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő, a KDNP frakciószóvivője és Gaal Gergely, a KDNP Pest megyei szervezetének elnöke, a Miniszterelnökség miniszteri biztosa volt a vendégünk.

Szolnok

A kerekasztal-beszélgetés megkezdése előtt a jelenlévőknek lehetőségük volt egy rövid eszmecserére Szalay Ferenc polgármesterrel. Póta Sándor megyei KDNP-elnök köszöntő gondolatai után vette kezdetét a rendkívül jó hangulatú beszélgetés, amelyet megtisztelt jelenlétével Kállai Mária országgyűlési képviselő asszony is.

Szolnok

Igazi erőnk a közösségeinkben van, és ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni ezt az erőt, szükségünk van az ilyen kötetlenebb hangulatú, baráti beszélgetésekre, ahol meg tudjuk vitatni azokat a közéleti témákat, amelyek bennünket foglalkoztatnak. Ahol nem csak arra van lehetőségünk, hogy kérdezzünk, de a kérdéseinkre válaszokat is kapunk. Nacsa Lőrinc kiemelte, mennyire fontos, hogy az online térben tudjunk erősödni, míg Gaal Gergely a Magyar Falu Program adta lehetőségekről is beszélt. Mindketten kiemelték, hogy mennyire fontos, hogy minél szélesebb körben beszéljünk ez elért eredményeinkről. Természetesen fő témánk a közelgő választás tétje volt, amely meg fogja határozni, milyen irányba halad majd az ország fejlődése.

Szolnok

Nekünk, keresztényeknek rendkívül fontos, hogy ne térjünk le arról az útról, amelyen elindultunk, hiszen évszázados értékeket próbálunk átmenteni a jövő generációinak. Továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében. És ahogy Szabó Dezső mondta: „Minden magyar felelős minden magyarért!”

Nagy Tímea

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!