Latorcai Csaba: A Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal Magyarország, a magyar emberek és a magyar vállalkozások ellen dolgozik

Latorcai Csaba területfejlesztési miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár, a KDNP ügyvezető főtitkára az Országgyűlésben Nagy Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselőjének kérdésére reflektált. Latorcai Csaba válaszában kiemelte: felháborító, ahogyan „a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal Magyarország, a magyar emberek és a magyar vállalkozások ellen dolgozik”. Kijelentette: nem hazafiak, hanem politikai értelemben vett hazaárulók azok, akik aktívan tesznek azért, hogy saját hazájuk és honfitársaik hátrányt szenvedjenek.

Latorcai Csaba beszédének teljes leirata:

Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház!

Valóban felháborító, ahogy a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal Magyarország, a magyar emberek, a magyar vállalkozások ellen dolgozik. És az elmúlt hetek fejleményei alapján mar érthető, hogy miért mondta Gyurcsány Ferenc március 15-én azt, hogy a „Kormány nem fog tudni megállapodni az EU-val, ezért nagyon-nagyon valószínű, hogy nem lesz EU-s pénz idén és utána sem.”

Ugyancsak március 15-én hallhattuk a következőket Gyurcsány Ferenctől: „Hazafiak vagyunk. Mi azt gondoljuk, hogy a hazafiak a jövőről beszélnek.”  Viszont álláspontom szerint, nem hazafiaknak, hanem politikai értelemben vett hazaárulóknak kell hívni az olyan embereket, akik aktívan tesznek azért, hogy saját szülőhazájuk és honfitársaik hátrányos helyzetbe kerüljenek. Mindezek mögött végső soron az áll, hogy a dollárbaloldal nem tudja elfogadni a 2022-es választásokon a választók által hozott közös döntést, és nem fogadják be azokat a gondolatokat, amik építenék a Hazát, inkább a rombolásban érdekeltek.

A magyarországi baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc a Képviselő Úr által is hivatkozott rádióinterjújában egyértelműen elismerte, hogy Magyarország ellen dolgozik, Ő és minden baloldali képviselő a Momentumtól kezdve a Jobbikon, a Párbeszéden, az LMP-n és az MSZP-én át egészen a Demokratikus Koalícióig, legyen az e Ház falai között vagy éppen Brüsszelben.

Tisztelt Országgyűlés!

A Kormány minden magyar ember mellett áll, míg a baloldal kettős játékot játszik – de, de képviselőasszony - miközben sürgetik az uniós források hazahozatalát, addig Brüsszelben mindent elkövetnek önök és képviselőtársaik, hogy ne jussunk hozzá az ország azokhoz a forrásokhoz nekünk, amik járnak. 

Ám biztosak lehetnek abban, hogy nem hagyjuk, hogy Gyurcsány Ferenc terve megvalósuljon, nem fogjuk hagyni, hogy a nekünk járó források végül a dollárbaloldal finanszírozói kezébe kössenek ki!

Latorcai Csaba miniszterhelyettes viszonválasz

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház!

Gyurcsány Ferenc legutóbb nemcsak azt árulta el, hogy a nemzetközi baloldallal összefogva el akarják lehetetleníteni a megválasztott kormányt, hanem húsvétkor, - a kereszténység legnagyobb ünnepén - azt sem átallotta nyilatkozni, mintegy szemen köpve a keresztény értékeinket -, hogy ő Jézus Krisztus.

Hallgassák meg a rádióban! Veszélyes és nem nevetséges nyilatkozat ez!

Mert senki nem hasonlíthatja magát a Megváltóhoz! Arra pedig emlékezzünk, hogy Gyurcsány Ferencnek egyszer már sajnos megadatott, hogy kiélje ezen az országon messianisztikus elképzeléseit. Szemkilövetés és megnyomorított életek kísérték útját. 

A magyarok már többször kinyilvánították, hogy ezekből nem kérnek többet! Mert nem engedhető meg, hogy Gyurcsány Ferenc újra vezesse az országot! És nem engedhető meg, hogy a baloldali útra, az adósságok és a megszorítások útjára, a dollárbaloldal külföldi finanszírozói által vágyott útra lépjen az ország!

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!