Latorcai Csaba: Országszerte támogassuk a júniusi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP jelöltjeit!

Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, a KDNP ügyvezető alelnöke Facebook-bejegyzésében arról írt, országszerte támogassuk a júniusi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP jelöltjeit!

latorcai poszt

 

Latorcai Csaba azt írta, Puzsér Róbert, a most éppen önjelölt politológus egy rádióműsorban azt találta mondani, hogy Karácsony Gergely olyan főpolgármester, akinek szenvedélye a város.

Hozzátette, Karácsony Gergely szenvedélye egyet jelent a kátyúkkal, a dugókkal, a kosszal és a piszokkal.

A baloldali városvezető passziója pedig mára odáig vezetett, hogy egy nemzetközi felmérés során Budapestnek sikerült bekerülnie az igencsak kétes dicsőséget jelentő legélhetetlenebb európai városok közé."

Megjegyzendő, hogy erre a szégyenlistára a szintén a baloldal által vezetett Miskolccal együtt sikerült felkapaszkodnia. Nyugodt szívvel mondhatjuk tehát, hogy elég volt Karácsony Gergely és a baloldal efféle szenvedélyéből! – hangsúlyozta.

Latorcai Csaba kiemelte: Karácsony Gergely szenvedélye ugyanis nem jelent mást a budapestieknek, mint a kátyúkat, a dugókat és a koszt. Ezért változás kell Budapesten és Miskolcon is! Változás kell minden baloldal által vezetett településen!

A kereszténydemokrata politikus úgy fogalmazott: változtassuk együtt az élhetetlent élhetővé!

Tegyük együtt a baloldal miatt élhetetlen városi címet szerzett Budapestet, Miskolcot és a többi, a baloldal miatt élhetetlenné, kátyússá, dugóval terheltté és koszossá vált várost újra élhető településsé!"

Ezért is támogassuk a júniusi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP jelöltjeit országszerte!

- zárta bejegyzését Latorcai Csaba.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!