Mesterszakos hallgatóknak hirdet ösztöndíjat a KDNP

A Kereszténydemokrata Néppárt féléves ösztöndíjprogramot hirdet mesterszakos hallgatók számára.

A program legfontosabb célkitűzése a keresztény értékek mentén szerveződő párt- és szakpolitikák működésének bemutatása, illetve a közélet iránt érdeklődő fiatalok felkészítése politikai, köztisztviselői vagy diplomáciai szerepvállalásra.

A gyakornoki program három részből áll és minden eleme két hónap időtartamú. A program keretében a gyakornok hallgatók részt vesznek a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti, valamint az Európai Parlament Európai Néppárt (EPP) frakciója munkájának háttértámogatásában, illetve a párt ügyvezető főtitkára mellett megismerhetik a párt operatív igazgatásának legfontosabb részleteit. Az Ügyvezető Főtitkár mellett dolgozva egyedülálló lehetőség nyílik a politikai igazgatás intézményrendszerének megismerésére is.

Az ösztöndíjprogramba 3 hallgató nyerhet felvételt. Az ösztöndíj összege: 200.000 forint/hó/fő. A folyósításról az ösztöndíjast fogadó Kereszténydemokrata Néppárt gondoskodik. Az ösztöndíjas jogviszony időtartama: 6 hónap.

Az ösztöndíj fogadásához a pályázónak rendelkeznie kell magyarországi pénzintézetnél vezetett folyószámlával. Az ösztöndíj teljes összege elszámolási kötelezettség terhe nélkül szabadon felhasználható.

Az ösztöndíj egyedülállóan speciális betekintést nyújt a hazai és nemzetközi politikai élet mindennapjaiba, mentorált tanulási folyamatot biztosít a pártpolitikai és szakpolitikai területen, a szakmai gyakorlat lejárta után pedig további együttműködési lehetőségeket kínál, valamint a társadalom, jog- és politikatudományi tanulmányok esetén igazolt egyetemi szakmai gyakorlatot biztosít.

Az ösztöndíjprogramra 2023. április 14. napjáig lehet jelentkezni az osztondijprogram [kukac] kdnp [pont] hu (osztondijprogram[at]kdnp[dot]hu) címen. További információk az alábbiakban tölthetők le.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!