„A Migration Aid beismerte, segítik az illegális migrációt”

A párttá alakulással elismerte a Migration Aid, hogy bevándorlást támogató szervezet - mondta a KDNP országgyűlési képviselője a Hírtv Magyarország élőben című műsorában.

Nacsa Lőrinc szerint ezért be kell zárni a törvényi kiskaput, ami a bevándorlási különadó szabályozásában van. A pártok ugyanis mentesülnek a közteher fizetése alól.

Nacsa Lőrinc a KDNP országgyűlési képviselője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke

„Ők azzal, hogy kiakarják kerülni, találtak egy kiskaput a törvénybe, hiszen a pártokra nem vonatkozik ez a bevándorlási különadó. Avval, hogy ezt a lépést megteszik, azzal beismerik, hogy folytatnak ilyen tevékenységet, segítik az illegális migrációt. Másrészt a párttá alakulás adminisztrációja költségek. A Magyarországon nagyon szigorú pártfinanszírozási törvény mutatja azt, hogy itt nagyon komoly összegről beszélhetünk" - hangoztatta a képviselő.

A teljes beszélgetés megnézhető itt >>>

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!