Mihálffy Béla: A kormány elkötelezett a vidék fejlesztése mellett

Mihálffy Béla, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán a parlamentben a 2024-es központi költségvetésről szóló törvényjavaslat általános vitáján arról beszélt, hogy a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók ellenére sem lehet hagyni veszni az eddig elért eredményeket, és ezt garantálja a benyújtott költségvetési javaslat.

Kiemelte:

a kormány a vidék pártjára állt, olyan intézkedéseket vezetett be, amelyek a vidék valódi problémáira ad választ. Ma fejlődnek a magyar települések, fejlődik a magyar vidék

 

– jelentette ki.

A képviselő – ismertetve a választókerületében az elmúlt években megvalósult fejlesztéseket – hangsúlyozta: a kormány a nehéz gazdasági helyzet ellenére továbbra is elkötelezett a magyar vidék, kistelepülések fejlesztése mellett.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!