„Mindenkinek munkát adunk és megvédjük az országot"

Munkát adnak mindenkinek, ahogy már az előző négy évben elkezdték, és megvédik az országot – mondta a miniszterelnök kedden a Baranya megyei Vajszlón, ahol megköszönte a támogatást a helyieknek.

A Facebook-oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor jelezte, hogy ellátogat még néhány helyre az országban. Úgy fogalmazott: „megköszönöm önöknek, hogy munkát adtak nekem a következő négy évre, és azt ígérem, hogy én is adok cserébe önöknek".

A kormányfő hangsúlyozta: amit vállaltak, azt teljesítik, fejlesztik a településeket, munkát adnak mindenkinek, ahogy ezt már az előző ciklusban elkezdték.

Úgy folytatta: az országot is meg fogják védeni, „akármekkora népvándorlás is jön", ahogy vállalták, a határoknál megállítják.

Migránsok Magyarországra nem települhetnek be, „csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kik élnek velünk", ki tartózkodhatnak az ország területén és Magyarországot megtartják magyar országnak – fűzte hozzá Orbán Viktor.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!