Molotov-koktélos támadás a szegedi Fidesz-iroda ellen - a KDNP közleménye

Betört egy férfi Szegeden a Fidesz-székház épületébe, és ott eldobott egy Molotov-koktélt – erről csütörtökön 4.30-kor érkezett bejelentés a rendőrségre. A szegedi KDNP közleményben reagált a történtekre.

Szeged belvárosában egy férfi betörte egy Victor Hugo utcai ingatlan ablakát és bemászott. A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a férfit, aki idő közben Molotov-koktélt dobott el az épületben, mellyel tüzet okozott. A járőrök a tüzet eloltották, a 28 éves szegedi férfit elfogták és előállították. Elszámoltatása folyamatban van – írta a Délmagyar.hu.

A szegedi KDNP közleményben reagált a történtekre, ami az alábbiakban olvasható.

Megdöbbentő, ami ma hajnalban a szegedi Fidesz-irodában történt. A baloldal propagandája célba ért. A gyűlölködés palackból kiszabadult szelleme akár emberéletet is követelhetett volna - a pártszékház épületében emberek dolgoznak, családok, gyerekek laknak.

Kérjük a baloldal vezetőit, legalább ez alkalommal intsék önmérsékletre propagandagépezetüket. Ez már nem játék. A politikai ellenfeleket érvekkel, vitával, programmal kell legyőzni demokratikus választáson – és nem fizikailag megsemmisíteni. Sajnálom, hogy a 21. században Magyarországon ezt még szükséges kimondani.

Szolidaritásunkat fejezzük ki a szegedi Fidesz munkatársai és a környékben élők felé, köszönetünket a rendőrségnek, és józanságra intünk minden politikai erőt a következő napokban városunkban.

Haág Zalán
a KDNP szegedi elnöke, közgyűlési frakcióvezető

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!