Nacsa Lőrinc: Engedélyezte a WHO a baloldal által támadott Sinopharm-vakcinát

Pénteken jóváhagyta az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a koronavírus elleni Sinopharm-vakcinát, amelyet a baloldal hónapokon keresztül támadott - jelentette be videóüzenetében a KDNP frakciószóvivője.

A magyar szakemberek és hatóságok már korábban megvizsgálták az oltóanyagot, és több százezer embert be is oltottak vele. A baloldal ezzel szemben petíciót indított a vakcina ellen, és meg akarta tiltani, hogy az emberek megkaphassák az életmentő vakcinát - mondta a Nacsa Lőrinc.
  A Jobbik elavultnak és kínai cuccnak, az MSZP emberkísérletnek, "Gyurcsányék" hamisítottnak és ellenőrizetlennek nevezték az oltóanyagot. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt állította, senki nem mondta, hogy az oltóanyag segít, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke pedig azt nyilatkozta az ATV-nek, hogy az a több millió magyar ember, aki a kínai oltást kapja majd meg, nem lesz védett - tette hozzá.
    Nacsa Lőrinc szerint szégyenteljes, hogy

a baloldal elmúlt hónapokban nyújtott politikai teljesítménye csak az oltásellenesség volt.

A baloldal támadta a magyar engedélyező hatóságokat és szakembereket, "most, a WHO 18 év feletti korhatár nélküli engedélye kapcsán csendben vannak" - vélekedett. Minden Magyarországon elérhető oltóanyag hatékony és biztonságos - mondta a frakciószóvivő, aki ezért mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!