Nacsa Lőrinc: A baloldal falaz „a kamuvideós Korózsnak”

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője videónyilatkozatában rámutatott: a járvány kitörésekor még olyan országokban is összefogtak a pártok, ahol hosszú évek óta politikai patthelyzettel küzdöttek, igaz ez Belgiumra, Spanyolországra, Romániára is.

Nacsa Lőrinc

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője (archív képünkön) szerdai videónyilatkozatában rámutatott: a járvány kitörésekor még olyan országokban is összefogtak a pártok, ahol hosszú évek óta politikai patthelyzettel küzdöttek, igaz ez Belgiumra, Spanyolországra, Romániára is.

Ehhez képest amit itthon látnak, az példa nélküli, a baloldal folyamatosan támadja a járvány elleni védekezést és ebben „faltörő kosként tolják előre a kamuvideós Korózs Lajost” – mondta a frakciószóvivő a kormánypártok véleményét tolmácsolva.

Emlékeztetett:

a szocialista politikus először egy gyalázatos kamuvideóval bukott le, amelyben egy álmentőssel akarta lejáratni a védekezésben résztvevőket.

Itt nem állt meg, halálozási statisztikák meghamisításával próbált hangulatot kelteni. Kedden az általa vezetett népjóléti bizottság is olyan etikai követelményeket fektetett le, amelyek alapján a kamuvideós Korózs Lajos egyértelműen méltatlan a testület vezetésére – mondta.

A kereszténydemokrata politikus beszédesnek tartja, sem Korózs Lajos, sem Szabó Tímea nem vállalta, hogy csak hiteles adatok alapján tájékoztat és nem kelt pánikot.

A baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a kamuvideós Korózst, falaz neki” – mondta.

Megjegyezte:

nem hívták vissza a népjóléti bizottság éléről, és ahelyett, hogy a védekezést segítenék, tovább folytatják az álhírek gyártását.

Nacsa Lőrinc összegzése szerint a baloldalon a járvány kezdete óta minden nap a hazudozásról és a hangulatkeltésről szól.

Egyikük a kórházakról hazudik, a másik a vakcináról, a harmadik a mentőket, a negyedik a rendőröket támadja, az ötödik kamuzik a tesztekről. „Ez a valódi arcuk” – fogalmazott a kormánypárti képviselő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!