Nacsa Lőrinc: A baloldal a migráció, a Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll

A baloldal ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője

A politikus a kormánypártok véleményét összegezve úgy fogalmazott: a baloldal újra bebizonyította, hogy szembe megy a magyar emberek akaratával. Amikor Fekete-Győr András, Szél Bernadett, Hadházi Ákos a nemzeti konzultációt támadja, akkor a baloldal valójában ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki - mondta.
    
Emlékeztetett: a most indult nemzeti konzultációban ezekben a kérdésekben is kérik a magyar emberek állásfoglalását.
    
„Válaszút előtt állunk, hogy hogyan kezeljük a járvány okozta gazdasági károkat. Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá hasonló  pénzügyi spekulánsok beláthatatlanul hosszú időre eladósítják hazánkat?" - tette fel a kérdést.
    
Védjük meg vagy ne védjük a magyar vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól? - kérdezte.
    
A baloldal megszorításokra épülő válságkezelését válasszuk vagy folytassuk a munkahelyvédő  és teremtő programokat? Kiálljunk továbbra is amellett, hogy nem lehet Magyarországra migránsokat betelepíteni vagy engedjünk a bevándorláspártiak nyomásának? - sorolta a megválaszolandó témákat.
    
Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: számítanak a magyar emberek véleményére, de a baloldal ismét el akarja hallgattatni a magyar embereket, ezért támadja a nemzeti konzultációt.
    
Ugyanígy támadták a bevándorlásról, a Soros-tervről, a gazdaságról és a családtámogatásokról szóló konzultációkat is korábban - idézte fel a kereszténydemokrata politikus.