Nacsa Lőrinc: A baloldal tovább folytatja a magyar emberek sértegetését

A baloldal tovább folytatja a magyar emberek sértegetését - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője a kormánypártok nevében szerdán, Budapesten.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője

A KDNP-s politikus sajtótájékoztatóján felidézte, hogy „Gyurcsányné" szerint az ország az olcsó, kiszolgáltatott, tanulatlan, kétkezi munkásokra épül.  
    
Nem ez az első nyílt sértegetés a baloldali politikusok részéről - mutatott rá.  Közölte, hogy az elmúlt hónapokban egymást követték a nyilatkozatok, amelyekből szerinte egyértelmű, hogy

a baloldal lenézi a munkásokat, a vidékieket, a nyugdíjasokat,

vagyis nyíltan sértegeti és támadja az embereket.
    
Gyurcsányék céltábláján most éppen a kétkezi munkások vannak soron, akiket nagyon is meg kell becsülni,  mert  jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország épül, fejlődik - mondta Nacsa Lőrinc.
    
A kormánypárti politikus szerint korábban a szintén „gyurcsányista" Niedermüller Péter a fehér keresztény magyar embereket „támadta", majd a szocialista Bangóné Borbély Ildikó egyszerűen „lepatkányozta" a nemzeti oldal szavazóit.
    
Momentumos politikusok pedig arról beszéltek, hogy a vidékieknek és a 60 év felettieknek nem szabadna szavazniuk. Sőt, kimondták, hogy egyenesen „rühellik a vidékieket". A mára teljesen baloldalivá vált Jobbik is a nyugdíjasok ellen kezdett hadjáratot, farhát-kommandónak és hülyének nevezte a nyugdíjasokat. A Jobbik szerint „szemeikben gyűlölet lobog", a „szájukból pedig a szennyvíz folyik" - sorolta.
    
A frakciószóvivő összegzése szerint ez a baloldal igazi arca. 

Miközben a migránsok előtt simán megnyitnák a kapukat, lenézik a magyar munkásokat, a vidékieket, a nyugdíjasokat, ezzel szemben a Fidesz-KDNP-re minden magyar ember számíthat

- húzta alá.
    
A kereszténydemokrata politikus kérdésre Karácsony Gergely és Szabó Tímea (Párbeszéd) közös, többi között az időseket érintő javaslatáról, azt mondta: a tömegközlekedésről nem kitiltani kellene a nyugdíjasokat, illetve a többi utazót, hanem sűríteni kellene a járatokat, hogy szellősebben utazhassanak az emberek.
    
Ezek szerint Karácsony Gergely és a Párbeszéd mégis támogatta tavasszal a kormányzati intézkedéseket, ez akkor nem így tűnt, sőt folyamatosan támadták a kormányt, valamint a védekezésben részt vevő szakembereket - jegyezte meg.
    
A kormány mindig az operatív törzs javaslata alapján hozza meg a döntéseit, és ez így lesz a jövőben is - rögzítette Nacsa Lőrinc.
    
Az influenzaoltás ingyenességéről és arról, hogy a DK szakpolitikusa Komáromi Zoltán szerint nincs elég védőoltás, azt mondta: nagyon veszélyes a baloldal „álhírterjesztése".

Közölte: kezdték a kamuvideókkal, aztán folyamatosan zajlott az álhírek terjesztése baloldali politikusok részéről.
    
Ha győztest szeretnének hirdetni, bár ez egy nagyon méltatlan díj, akkor a DK viszi a prímet - fogalmazott Nacsa Lőrinc.
    
Leszögezte: folyamatosan szállítják ki az influenza elleni védőoltásokat a háziorvosokhoz, rendelkezésre áll elegendő mennyiség, illetve újabb és újabb adagokat tudnak akár azonnal, akár egy-két hetes időtávon belül rendelni. Megerősítette: a védőoltás ingyenes. További kérdésre közölte: első ütemben közel 1,5 millió adag oltóanyagot szállítottak ki, amely duplája a tavaly igénybe vett mennyiségnek.
    
Azt kérte, a baloldali politikusok ne tévesszék meg álhírekkel az embereket, ez komoly veszélyt okozhat.
    
Újabb kérdésre a Magyar Orvosi Kamara felvetéséről a további járványügyi szigorítások szükségességéről azt mondta, folyamatosan egyeztetnek a kamarával és a szakmai szervezetekkel.
    
Arról, hogy mikor jöhetnek újabb szigorítások közölte: ahogy eddig, ezután is a járványügyi szakemberekre és az operatív törzsre fognak hallgatni e téren, ha ők ezt javasolják, akkor.
    
Legutóbb egyébként az Országgyűlés hétfőn szigorította a karanténszabályokat - idézte fel.
    
Arról, hogy Jakab Péterre (Jobbik) a krumplis országgyűlési akciója miatt a házelnök 4,4 millió forintos büntetést rótt ki, azt mondta: a képviselő útszéli stílusa nem az első eset, folyamatosan provokálja a kormány és a parlament tagjait.
    
Pontosan tudta, hogy egy ilyen akció milyen büntetést von maga után. Az ellenzéki politikus kéthavi tiszteletdíj megvonásban részesült, a kormánypártok egyetértenek ezzel a büntetéssel - mondta Nacsa Lőrinc.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!