Nacsa Lőrinc: A baloldal vonja vissza oltásellenes nyilatkozatát!

Az oltásellenes nyilatkozatának visszavonására szólította fel a baloldalt Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdán.

A kormánypárti politikus az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában felidézte, hogy a határozati javaslatot 50 képviselő írta alá, köztük Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Szabó Tímea. Ők azok, akik a leghangosabban támadják a járvány elleni védekezést, és azt követelik, hogy tiltsák be a keleti vakcinák használatát Magyarországon.

Nacsa Lőrinc

Nacsa Lőrinc szerint ha a baloldalon múlt volna, ma nem 3 millió, hanem sokkal kevesebb ember lenne beoltva. Emlékeztetett:

kedden ezért arra kérték a baloldalt, vonja vissza oltásellenes javaslatát, ezt azonban nem tették meg.

Értékelése szerint ez is mutatja, az oltásellenes baloldal folytatja az emberek elbizonytalanítását a vakcinákkal kapcsolatban.

A vírus elleni küzdelemben ugyanakkor nincs helye az ilyen felelőtlen magatartásnak, azt csak a védőoltásokkal tudják legyőzni – rögzítette. Arra kérnek mindenkit, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak, regisztráljanak, és oltassák be magukat. Minden vakcina biztonságos és hatékony – jelentette ki a KDNP frakciószóvivője.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!