Nacsa Lőrinc: Brüsszel azért támadja a Stop Sorost, mert az a migránsok behozatalának útjában áll

Brüsszel azért támadja a Stop Sorost, mert az a migránsok behozatalának útjában áll – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében.

Nacsa Lőrinc a KDNP országgyűlési frakciószóvivője (Fotó. fidesz.hu)

A kormánypárti politikus pénteki sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy az Európai Bizottság csütörtökön bejelentette, hogy folytatják a jogi eljárásnak álcázott politikai támadást Magyarország ellen. Elmondta, Brüsszel azért támadja a Stop Soros törvényt, mert az a migránsok behozatalának útjában áll.

Nacsa Lőrinc hozzátette, a Stop Soros ugyanis büntethetővé tette a bevándorlás szervezését és finanszírozását. A bevándorláspárti brüsszeli bürokraták azonban nem megállítani és büntetni, hanem segíteni és finanszírozni akarják a migráció szervezését – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Nacsa Lőrinc kitért arra is, hogy Brüsszel mostani vezetése sorra teljesíti a Soros-hálózat megrendeléseit az uniós döntéshozatalban. A bevándorláspárti brüsszeli bürokraták azonban nem megállítani és büntetni, hanem segíteni és finanszírozni akarják a migráció szervezését.

Emlékeztetett arra, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége múlt héten döntött arról is, hogy megháromszorozza a Soros-szervezetek támogatását, hogy azok még több migránst segíthessenek Európába. Hozzátette, emellett minden lehetséges eszközzel büntetni akarják azokat az országokat, amelyek úgy döntöttek, nem fogadnak be bevándorlókat: jogi eljárásokat folytatnak ellenünk, újabb európai parlamenti vitát szerveznek Magyarországról és emellett nyíltan fenyegetnek akár az uniós források elvételével – sorolta a kormánypárti politikus.

Minden egyes nap, minden egyes ilyen döntés megerősíti, hogy Európának új vezetésre van szüksége, amely nem a migráció megszervezésén, hanem azon dolgozik, hogy megvédje Európát a migrációtól. Ez az európai parlamenti választás tétje – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!