Nacsa Lőrinc: Brüsszel úszik a rendszerszintű baloldali korrupcióban

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője azt kérdezte hétfőn a parlamentben az igazságügyi tárcától, miért nem a saját háza táján sepreget a korrupciós botrányba keveredett Brüsszel?

Emlékeztett: múlt héten engedték ki a börtönből Eva Kaili görög szociáldemokrata európai parlamenti képviselőt, aki házi őrizetbe került, utolsóként az érintettek közül. A vád ellene és a mintegy hatvan érintett ellen korrupció, pénzmosást és részvétel bűnszervezetben.

Brüsszel úszik a rendszerszintű baloldali korrupcióban

 

– jelentette ki. Mégis azzal van elfoglalva, hogy Magyarországot leckéztesse, „mert nem álluk be a háborúpártiak sorába” és nemet mondunk a migrációra, illetve  a genderpropagandára.

Répássy Róbert, a tárca államtitkára szerint az unió az egyik legsúlyosabb hitelességi botrányával néz szembe. Kenőpénzek, offshoreszámlák a nemzetállamokon átnyúló NGO-k ügye, és az európai közhatalom megcsúfolása merül fel – mondta.

Emlékeztetett arra, amikor Eva Kaili 2015-ben Magyarország ellehetetlenítésén dolgozott, a DK-s Niedermüller Péterrel együtt. Később megszavazta a Sargentini-jelentést is, ami alapot adott a Magyarországgal szemben elindított, korrupcióval kapcsolatos eljárást.      

A brüsszeli jelentések és eljárások a liberális oldal politikai érdekeit próbálják érvényesíteni és csak nyomokban szolgálják a korrupció elleni küzdelmet és a jogállamiság védelmét – jelentette ki.

Szerinte az EP korrupciós botránya jóvátehetetlen károkat okozott az intézmény megítélésében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!