Nacsa Lőrinc: A bűnözőknek büntetés jár és nem jutalom

A módosító javaslastok tárgyalásával folytatódott a kormány azon törvényjavaslatának tárgyalása, amely felfüggesztené börtönzsúfoltság miatt megítélt kártalanítások kifizetését.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője

Az elsőként szót kérő Budai Gyula (Fidesz) felszólalásában úgy fogalmazott, az általános vitától láthatóan távolmaradó baloldali pártok teljes mértékben falaznak a  börtönbiznisznek".
    
Nacsa Lőrinc (KDNP) felháborítónak nevezte, hogy az ellenzék nem állt az áldozatok oldalára ebben az ügyben, a Jobbik pedig „szinte wellness szállói körülményeket" követelt.    

„Mi azt gondoljuk, hogy a bűnözőknek büntetés jár és nem jutalom" - mondta, majd hozzátette: „meg szeretnénk állítani azt a rendszert, ahol gyilkosok, erőszaktevők, rablók milliós jutalmakkal jönnek ki a börtönből".
    
Kiemelte, a kabinet szigorú büntetőpolitikájának meg lett az eredménye, hiszen 2010 óta jelentősen csökkent a bűncselekmények és a gyilkosságok száma. Nacsa Lőrinc arra kérte az állampolgárokat, hogy a nemzeti konzultáción mondják el a véleményüket a „börtönbizniszről".

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!