Nacsa Lőrinc: Felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt

Felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője vasárnapi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

                                                                                                                                            Nacsa Lőrinc frakciószóvivő

 A KDNP frakciószóvivője a Magyar Nemzet oldalán szombaton a témában megjelent hírt úgy kommentálta,

a baloldal nyíltan azért dolgozik, hogy Brüsszel ne a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket fizesse ki, hanem balliberális holdudvarukat tömje milliárdokkal.

    "Donáth Anna is elismerte, hogy személyes küldetésének érzi, hogy a lehető legtöbb forrást küldje a civileknek. Az viszont a napnál is világosabb, hogy ezek valójában csak álcivil szervezetek, a legtöbb közvetlen kapcsolatban áll a Soros-birodalommal és kiszolgálja annak politikai ambícióit" - mondta Nacsa Lőrinc.

Brüsszel a dollárbaloldal segítségével olyan álcivil szervezeteket pénzel, amelyek a nemzeti kormányok megdöntésében, a magyar dollárbaloldal hatalomra juttatásában érdekeltek, hiszen részesei a Soros-hálózatnak

 és példaként az Amnesty Internationalt és a Magyar Helsinki Bizottságot hozta fel. Donáth Anna és a dollárbaloldal pedig büszkén vállalja, hogy mindent megtesznek azért, hogy a jogosan nekünk járó forrásokat a magyar családok és pedagógusok ne kaphassák meg, kerüljenek inkább az őket kiszolgáló NGO-khoz. Ez felháborító - fogalmazott a frakciószóvivő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!