Nacsa Lőrinc : Fontos az identitás és a közösség

Nacsa Lőrinc (KDNP) visszautasította az Országgyűlésben, hogy a kormánypártoknak bármilyen törvényjavaslattal hátsó céljaik lennének. Hozzátette, ez egy fontos, de szimbolikus javaslat, amit azért is akarnak átvinni, mert fontosnak tartják az identitást és a közösséget.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke
    
A kormány 2010. óta elkötelezett amellett, hogy a kistelepüléseken élők életminőségét javítsa és ehhez a fejlesztések mellett a közösség és az identitás javítása nagyban hozzájárul - fogalmazott.
    
Hangsúlyozta, a javaslat ügyében több alkalommal is egyeztettek és a megkérdezett fiatalok örömmel fogadták az ötletet. A törvény nem oldja meg az összes problémát, de kicsit teljesebbé teszi az életet - jelentett ki, hozzátéve: az indítvány nem fáj senkinek, de sokaknak jó.

Z. Kárpát Dániel (Jobbik) szerint a kormány nem tud eredményeket felmutatni a vidékfejlesztés területén.
    
Nacsa Lőrinc (KDNP) elmondta: a törvényjavaslat azokat a falvakban élő családokat érinti, ahol a gyermekek a városi kórházakban születnek. Hangsúlyozta: a kormány soha nem mondta, hogy minden rendben van a vidéki településeken, éppen ezért indítottak programokat a magyar falvak fejlesztésére.

A Magyarország és Oroszország közötti, a szociális biztonságról szóló egyezmény

Nacsa Lőrinc (KDNP) közölte: támogatják az egyezmény kihirdetését, mert fontos a pragmatikus együttműködés Oroszországgal. A szerződés felváltja a korábban a Szovjetunióval kötött megállapodást, szükségszerű a mai kor követelményeihez alkalmazkodó korszerű egyezmény - fogalmazott.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!