Nacsa Lőrinc: Ha az ellenzéken múlna nem lenne határvédelem

Nacsa Lőrinc arról beszélt az Országgyűlésben, hogy a törökországi helyzet miatt migránsok tízezrei indultak meg a balkáni útvonalon. Úgy vélte: ebben a helyzetben felértékelődött a magyar jogi és fizikai határzár, ugyanakkor, ha az ellenzéken múlna, akkor nem lenne határvédelem Magyarországon. Azt kérdezte: mit tesz a kormány ebben a helyzetben Magyarország biztonságáért.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője
    
Kontrát Károly belügyi államtitkár kijelentette: a kormány megvédi a magyar emberek biztonságát. Elmondta: a török elnök bejelentését követően a kormányfő összehívta a biztonsági kabinetet és döntés született arról, hogy a megerősítik magyar határ védelmét, illetve kiemelt figyelmet fordítanak a balkáni útvonalra.
    
Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: világosan látszik, hogy ha „Gyurcsány Ferencen és helyettesén, Jakab Péteren múlna", akkor nem lenne határvédelem, bevándorlók százezrei menetelnének át Magyarországon. Ezt mi nem szeretnénk, ezért ahogy eddig, ezután is megvédjük Magyarországot - tette hozzá.
    
Kontrát Károly kijelentette: amíg Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, addig illegális migránsok nem fognak bejönni az országba és a magyar emberek biztonságban lesznek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!