Nacsa Lőrinc a KGBéla-ügyről és a Jobbik felelősségéről

Kedden a Budapest Környéki Törvényszéken megkezdődött a kémkedéssel, költségvetési csalással, hamis magánokirat felhasználásával vádolt Kovács Béla európai parlamenti képviselő, volt jobbikos politikus elleni büntetőper. A témában Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő volt az ECHO TV Napi aktuális című műsorának vendége. 

Nacsa LőrincNacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője, frakciószóvivő az ECHO TV vendége volt

Kovács Béláé a rendszerváltást követő időszak egyik legkomolyabb kém-és korrupciós botránya.

Nacsa Lőrinc éppen ezért várná mind Vona Gábortól mind a Jobbik mostani vezetőségétől, hogy álljanak ki és mondják el álláspontjukat volt támogatójuk és európai parlamenti képviselőjük kémperében. Hozzátette, Kovács Béla mostani tagadása, kifogásai egy ZS-kategóriás krimiben sem mennének el. 

Kovács Béla, vagy ahogy állítólag korábbi párttársai is nevezték egymás között, KGBéla a Jobbik jelöltjeként nyerte el európai parlamenti mandátumát. Jelenleg független EP-képviselőként tevékenykedik. Nyilatkozatában tagadta bűnösségét, a zárt tárgyaláson történtekről viszont nem mondhatott részleteket. Kovács azzal védekezett a sajtó előtt, hogy sok emberrel találkozik, de ez még nem bizonyít semmit, hiszen senkinek sincs a homlokára írva, hogy kém.

A teljes interjú itt nézhető meg:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!