Nacsa Lőrinc: A magyar emberek békére, biztonságra, gazdasági fejlődésre vágynak

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfön a parlamentben ellenzéki felszólalásra reagálva kiemelte: a magyar emberek pontosan tudják, hogy mire vágynak – ezt el is mondták április 3-án –: békére, biztonságra és arra a fejlődésre, amely az elmúlt 12 évben Magyarországot jellemezte.

A KDNP-s politikus Hajnal Miklós (Momentum) felszólalására reagált, aki az alaptörvény módosítása elleni érveiket hangoztatva úgy fogalmazott nem a „hatalmi barkácsolás” ideje van, hanem az inflációkezelésé, a gazdasági válságkezelésé, a létbizonytalanság-kezelésé. Ehelyett a rendeleti kormányzás kitolásával foglalkozik a kormány, ami az ellenzéki politikus szerint a magyar embereken nem segít.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott, hogy a magyar emberek arra adtak felhatalmazást a kormánynak, hogy a békét és a biztonságot képviseljék, mindenben segítsék az Ukrajnából menekülőket, védjék meg Magyarországot, ne sodródjon az ország bele a háborúba és olyan döntéseket hozzanak, amelyek

nem az emberekkel fizettetik meg a háború árát.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!