Nacsa Lőrinc: Minden külföldi baloldali kampánypénz Bajnai Gordonnál landolt

A nemrégiben nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentésből kiderült, hogy majdnem minden a baloldal országgyűlési választási kampányát finanszírozó külföldi támogatás a baloldal belső emberénél, Bajnai Gordonnál és a cégcsoportjánál, a DatAdatnál landolt - jelentette ki az MTI-hez hétfőn eljuttatott videónyilatkozatában a KDNP parlamenti frakciójának szóvivője.

"Ha már Bajnai Gordon ekkora kedvezményezettje volt a dollárbaloldal politikai korrupciójának árulja el, hogy honnan érkeztek a milliárdok a cégéhez és árulja el, hogy kitől kapta a dollárbaloldal a külföldi pénzeket!" - fogalmazott Nacsa Lőrinc. Árulja el végre Bajnai Gordon, hogy kik fizették őket és mit kértek a milliárdokért cserébe! - tette hozzá.

Felhívta a figyelmet arra: Bajnai Gordonnal, "Karácsony és Gyurcsány régi nagy haverjával", több mint 600 millió forintos szerződést kötött csak az a 99 Mozgalom, amely Karácsony Gergely főpolgármester miniszterelnök-jelölti kampányát volt hivatott támogatni.Tehát legyen világos, hogy

Karácsony Gergelytől, "az állítólagos adománygyűjtő ládikából" minden tisztázatlan eredetű külföldi pénz a DatAdatnál, így Bajnai Gordonnál landolt, ami a politikai korrupció egy újabb szintje

- vélekedett.A főpolgármester hazudozása ellenére is tudjuk, hogy a baloldali pártokon keresztül a külföldről érkezett mikroadományoknak egyáltalán nem mondható pénzeknek az egésze a baloldali Bajnai-féle cégcsoportnál kötött ki" - mondta Nacsa Lőrinc.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!