Nacsa Lőrinc: Most nyugodtan kimondhatjuk, hogy elég

A KDNP frakciószóvivője a Facebookon osztotta meg a véleményét. Változtatás nélkül közöljük.

Kedves vidéki honfitársaim!

Szerintem most nyugodtan kimondhatjuk, hogy elég. Budapestiként szégyellem, ahogy néhány budapesti, és sok balliberális politikus, elemző, újságíró rólatok beszél, sérteget, lenéz Benneteket.

Tudom, hogy nem most kezdődött, hiszen Márki-Zay is büszkén ostobázott, tudatlanozott.

 

Én anyai ágon és apai nagypapai ágon vagyok vidéki, és ezt nem titkolom, hanem büszke vagyok rá. Ugyanakkor arra is, hogy a nemzet fővárosában születtem és azóta itt élek.

Tegyük tisztába. Minden budapestiben nagyon sok vidéki vér van. Ahogyan szinte minden anyaországban élőben van határon túli vér is. Természetes ez.

Budapestet részben a “vidékiek” tették naggyá. Pár példa: Nagy Lajos, Mátyás király, Széchényi Ferenc és Széchenyi István, Batthyány Lajos, Székely Bertalan, Stróbl Alajos, Ybl Miklós.

Az, hogy a baloldal a választási kudarcát nem magában keresi, hanem a választókat sértegeti, az nagyon nem oké.

 

A budapestiek is választottak. Néhány helyen bennünket, sok helyen nem. Tiszteletben tartjuk a döntésüket. Azzal kapcsolatban azért vannak fenntartásaim, hogy mennyit fog foglalkozni a körzetével és Budapesttel Szabó Tímea, Tordai Bence, Varju László, Orosz Anna, Hadházy Ákos vagy épp Hajnal Miklós, akik biztos benne lesznek sok politikai hisztériában, balhéban, de az apró, nem látványos, építkező, közösségszervező munkát kevésbé szeretik.

A baloldal ha akarja, levonja a következtetéseket a vereségéből, ha nem akarja, akkor nem. Egy biztos: a választok sértegetését és a vidékiek lenézését be kell fejezniük!

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!