Nacsa Lőrinc: A nemzeti konzultáció erőt ad és egységet teremt

Nacsa Lőrinc, a  KDNP országgyűlési képviselője arról beszélt hétfőn napirend előtt a parlamentben, hogy Brüsszelből folyamatosan támadják a kormányt, mert a kabinet védi a magyar embereket a sorozatos rossz brüsszeli döntésektől. Zavarja őket, hogy nem adjuk fel a szuverenitásunkat – tette hozzá.

A kormány a most induló nemzeti konzultációval egyetértési pontokat szeretne kialakítani, hogy erős, határozott üzeneteket fogalmazzanak meg az abban részt vevők.

A nemzeti konzultáció olyan fontos kérdésekről szól, amelyekben ha nem döntünk, veszélybe kerül az önrendelkezésünk

– jelentette ki a kérdéseket ismertetve.

A nemzeti konzultáció erőt ad és egységet teremt – buzdított a részvételre a kereszténydemokrata képviselő.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában azt mondta: a tizenegy kérdést tartalmazó nemzeti konzultáció olyan témaköröket érint, amelyek alapvetően meghatározzák az ország mozgásterét és biztonságát.

Jelezte: a kérdőíveket a posta minden háztartásba eljuttatja karácsonyig, a visszaküldési határidő január 10-e lesz. Emellett rövidesen az online kitöltésre is lesz lehetőség - tájékoztatott, köszönetet mondva mindenkinek, aki elmondja véleményét, és kiáll Magyarország szuverenitása mellett.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!