Nacsa Lőrinc: Nincs megállás a baloldal halálkampányában

Nacsa Lőrinc szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, a baloldalon a koronavírus megjelenése óta mindent megtesznek, hogy lejárassák a védekezésben résztvevőket.

Nacsa Lőrinc példaként említette a "kamuvideós" Korózs Lajos szocialista politikust, aki - a kormánypárti képviselő szavai szerint - most méltó örökösre talált.

Nacsa Lőrinc ebből az alkalomból odaítélte a kamuvideós Korózs-díjat a radikális baloldali politikusnak, Hadházy Ákosnak.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő túlment minden határon, amikor a szentendrei halottasházból közzétett egy kegyeletsértő videót, ráadásul álhírt is terjesztett vele

- jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Mint ismert, Hadházy Ákos súlyosan kegyeletsértő és ízléstelen felvételeket tett közzé a szentendrei halottasházból, amivel szintet lépett a baloldal halálkampánya.

Nacsa Lőrinc

Nacsa Lőrinc hozzátette, hogy Hadházy Ákos ezt követően egy egész évben üzemelő vízi mentő szolgálat munkatársát támadta meg, vitatva, hogy jár-e neki a védőoltás.

Most pedig egy üres kórházi folyosószakaszt mutogatott az összeomlás bizonyítékaként, de arról elfeledkezett beszámolni, hogy a bemutatott épületet koronavírusos betegeknek különítették el, ezért nem ott látják el a járóbetegeket- folytatta Nacsa Lőrinc.

HOVÁ SÜLLYEDNEK MÉG AZ ÁLHÍRGYÁRTÁSBAN, A CSÚSZTATÁSOKBAN? MEDDIG TÁMADJÁK MÉG AZ EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZERT ÉS A BENNE DOLGOZÓKAT?

- tette fel a kérdést.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében felszólította a baloldalt, különösen a Hadházy Ákossal szövetségben álló Momentumot, valljon színt, mindez belefér-e nekik. Továbbra sincs következmény, ez lesz a divat? - kérdezte.