Nacsa Lőrinc: A szocialisták nekiláttak Zugló kiárusításának

A szocialisták máris nekiláttak Zugló kiárusításának - jelentette ki Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertetve kedden Budapesten.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője

A kormánypárti politikus újságíróknak azt mondta: Horváth Csaba, Zugló új, ellenzéki polgármestere azt ígérte, hogy nem fognak önkormányzati ingatlanokat értékesíteni.
    
Majd másnap a Népszavában megjelentek az eladásra kínált zuglói önkormányzati ingatlanok hirdetései - közölte a KDNP-s politikus, aki bemutatta a napilapot és a hirdetéseket is a sajtótájékoztatón.
    
Így hazudnak és így vezetik a várost - értékelt, hozzátéve: a szocialisták nem is különösebben leplezik, hogy el akarják herdálni és le akarják rabolni az önkormányzati vagyont és a közpénzeket. Ráadásul gátlástalanul nyerészkedni akarnak ezen - jegyezte meg.
    
A kormánypárti politikus felidézte: Horváth Csaba azzal kezdte polgármesterségét, hogy minden pénzügyi és vagyoni kérdésben magához akarta vonni a döntés jogát és meg akarta kerülni a képviselő-testületet, ahol ráadásul még többsége is van, vagyis a sajátjaiban sem bízik.
    
Egyetlen tollvonással, 50 millióról 250 millióra akarta emelni polgármesteri hatáskörben kiárusítható ingatlanok értékhatárát - közölte.
    
Megjegyezte: a gyalázatos és átlátszó javaslatot végül kénytelen volt visszavonni.
    
Nacsa Lőrinc úgy látta: az ellenzéki vezetésű önkormányzatoknál máris megy a tülekedés a hatalomért és a pénzért.
    
„Szabadrablásra készülnek, minden bizonnyal nemcsak Zuglóban, hanem egész Budapesten" - fogalmazott a KDNP-s képviselő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!