Nacsa Lőrinc: Szükség van az adminisztrációs terhek csökkentésére

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője kedden a parlamentben a jogi versenyképességi, az iparbiztonsági és egyes közigazgatási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáján azt mondta, hogy ezeket a törvényjavaslatokat a jogi versenyképesség köti össze.

Nacsa

A békéltető testületek és fogyasztóvédelmi intézmények elérhetőségeit minden üzletben és szolgáltatási helyszínen kötelező kiírni – hívta fel a figyelmet a politikus.

Az igazságügyi szakértőkkel és a szakértői bizonyítással összefüggő módosítás középpontjában a szakértőhiány orvoslása áll" 

– fogalmazott a felszólaló.

A jogi versenyképesség érdekében javasolt deregulációs célú módosításáról azt mondta, hogy annak rendelkezései csökkentik a munkáltatók adminisztratív terheit.

Az iparbiztonsági, tűzvédelmi és hulladékgazdálkodási hatósági eljárások egyszerűsítéséről szóló módosítás gerincét az ipari tevékenységet ellátó gazdálkodó szervezetek adminisztratív terheit csökkentő indítványok képzik – emelte ki a vezérszónok.

Nacsa Lőrinc felszólalásában különösen fontosnak nevezte a magyar fogyasztók érdekvédelmét.

A gazdaságnak mindig szüksége van az adminisztrációs terhek csökkentésére" 

– foglalta össze felszólalását a javaslatot támogató politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!