Nacsa Lőrinc: Tudatos népességcserét akar Brüsszel

Nacsa Lőrinc (KDNP) hétfői napirend előtti felszólalásában hangsúlyozta: napjaink első számú európai kérdése a migráció.

A brüsszeli bevándorláspárti erők és a migrációt elősegítő Soros-hálózat továbbra is a bevándorlók behozatalán dolgozik – mondta Nacsa Lőrinc. Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője ki is mondta: a bevándorlás életbe vágóan fontos az EU számára – tette hozzá.

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő úgy értékelt: „a Soros-hálózat és a vele szövetséges brüsszeli politikusok pénzügyi és politikai érdekekből tudatos népességcserét akarnak végrehajtani Európában”. Szemünk előtt zajlik a Soros-terv végrehajtása – hangsúlyozta.

A KDNP frakciószóvivője közölte: ezek a bevándorláspárti erők teljes erővel támadják Magyarországot. Jelezte, hétfőn az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE) Magyarország elleni támadásra készülnek, el akarják fogadni a hazugságoktól hemzsegő „Soros-jelentést”.

A KDNP-frakció napirend előtti felszólalására a kormány részéről az ugyancsak kereszténydemokrata Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára válaszolt. A miniszterhelyettes közölte: a magyar kormánynak 2015 óta ugyanaz az álláspontja a bevándorlás kérdésében. A magyar kormánynak az ország szuverenitásának megvédése a fontos, továbbá az, hogy a magyar emberek ügyeiről Magyarországon döntsenek. A kabinet elutasítja és veszélyesnek tartja a bevándorlást – mondta. Rétvári Bence szerint az védi meg az európai kontinenst, aki megvédi az unió külső határait.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!