Nacsa Lőrinc: visszataszító Márki-Zay Péter nyilatkozata

Márki-Zay Péter nyilatkozata az időskorú magyar lakosságról kegyeletsértő és visszataszító – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője csütörtökön.

A politikus az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában kifejtette: azért alapította meg a „kamuvideós Korózs-díjat”, mert a baloldali politikusok folyamatosan álhírekkel támadták a járvány elleni védekezést „és ízléstelen halálkampányt folytattak”. Díjazott volt már többek között Szabó Tímea, a DK, Hadházy Ákos vagy a Gyurcsány-házaspár.

Nacsa Lőrinc

Úgy fogalmazott, „sajnos most ismét oda kellett ítélni a díjat”, méghozzá Márki-Zay Péternek, aki úgy remél több szavazatot az ellenzéknek, hogy szavai szerint a Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre.

„Micsoda aljasság ez?” – kérdezte Nacsa Lőrinc. „Kegyeletsértő, visszataszító mondatok” – jelentette ki.

Úgy vélte, a baloldalnak semmi sem drága, támadták az egészségügyi dolgozókat és „halálkampányt folytatnak”, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt ezért kapja meg a díjat. „Gratulálunk, és szégyellje magát” – zárta szavait a képviselő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!