Navracsics Tibor: Megkezdődött az uniós források folyósítása Magyarországnak

Megkezdődött az uniós források folyósítása Magyarországnak, a tárgyalások folytatódnak – közölte a területfejlesztési miniszter, a KDNP politikusa csütörtökön Tapolcán az MTI-nek nyilatkozva.

Navracsics Tibor hangsúlyozta: örömmel értesültek arról, hogy a tárgyalások eredményeként az Európai Bizottság végre lehetővé tette, hogy Magyarország hozzáférjen az európai uniós forrásokhoz, és megkezdődött azok folyósítása.

Természetesen folytatjuk a tárgyalásainkat, hiszen az a cél, hogy a Magyarországot megillető összes uniós forráshoz minél hamarabb hozzájussunk

– mondta.

Az Európai Bizottság csütörtökön jóváhagyta Magyarország módosított, a megfizethetőbb, biztonságosabb és fenntarthatóbb energiaellátást célzó, 4,6 milliárd euró (mintegy 1800 milliárd forint) értékű, REPowerEU-fejezettel kiegészített helyreállítási tervét.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!