Orbán Viktor a Fidesz és a KDNP közös frakcióülésén: Megvédjük Magyarországot

Az elhúzódó háború miatt kialakult európai gazdasági válságról, a háborús inflációról és az energiaárak alakulásáról adott tájékoztatást a Fidesz- és a KDNP-frakciónak Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben  közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor a Fidesz-KDNP frakcióülésénA miniszterelnök (középen) az elhúzódó háború miatt kialakult európai gazdasági válságról, a háborús inflációról és az energiaárak alakulásáról ad tájékoztatást a Fidesz- és a KDNP-frakciónak a parlamentben 2022. július 11-én. A képen Balról Balla György, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Simicskó István (balról a második), a KDNP, jobbról pedig Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotók: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán)

A kormánypárti képviselőkkel folytatott szokásos konzultációja keretében Orbán Viktor hangsúlyozta: válság idején is megvédjük a munkahelyeket, a családokat, a nyugdíjasokat és a rezsicsökkentést, ezért dolgozunk a következő hónapokban is – mondta a miniszterelnök.