Orbán Viktor a Fidesz-KDNP EP-képviselőivel egyeztetett

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke hétfő délután a Karmelita kolostorban a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőit fogadta - tájékoztatott Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

TalálkozóA Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (középen) fogadja a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőit Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. január 11-én. Balra Hölvényi György KDNP-s EP-képviselő. Az évindító egyeztetésen az Európa előtt álló legfontosabb kihívásokról volt szó. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Az évindító egyeztetésen az Európa előtt álló legfontosabb kihívásokról volt szó. Elhangzott: 2021-ben is éles politikai viták várhatók az EU-ban.

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válság, a vakcina-beszerzés nehézkessége, a brexit következményei, a bevándorlás brüsszeli ösztönzése csak néhány a problémák sorában.

A megbeszélésen leszögezték: a magyar kormánypárti EP-képviselők minden európai vitában a leghatározottabban kiállnak Magyarország, a magyar emberek érdekeiért - közölte a sajtófőnök.

Találkozó