Óvodások műsorral köszöntötték az időseket

A soproni Jereváni Kék Tagóvoda 22 óvodása varázsolt nagyon szép, meghitt és megható délutánt a Lővéri Nyugdíjas Klub tagjainak.

Sopron

Az ünneplőbe öltözött ovisok meghatóan szép adventi műsorral érkeztek a soproni Jereván lakótelepi nyugdíjasklubba, miközben a nyugdíjasklub tagjai saját készítésű selyem Mikulás-jelmezt öltöttek, meglepetés-műsorral, finomságokkal és szintén saját készítésű ünnepi dekorációval készültek erre az alkalomra.

Így,  Adventben igyekeztünk tettel  megmutatni azt, hogy az együtt eltöltött idő, a generációk közötti és személyessé tett egymásra figyelés miként válik minőségivé a találkozásokban, amint a készülődéssel eltöltött időben is – mondta el Tóth Éva, a Jereván Településrészi Önkormányzat elnöke, a KDNP Soproni Szervezetének elnöke.
Az óvodások látogatásával az adventi időszak igazi lényegét élhettük ma át közösen kisgyerekek, felnőttek, nyugdíjasok, nagy örömben. Köszönet jár a gyerekeknek és a felkészülést segítőknek egyaránt.

Sopron

A közösség és az ünnep összetartó erejét a lakótelepen mi sem mutatja jobban, minthogy a Trefort téri Óvoda és a Jereváni Kék Óvoda ovisai advent napjaiban az általuk készített díszekből is hoznak a lakótelep adventi koszorújára és a lakótelepi betlehemhez is helyeznek el azokból, szervezett óvodai foglalkozás keretében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!