Rétvári Bence: Óriási támogatás a családpolitikai csomag

Óriási támogatást jelent a családoknak a miniszterelnöki évértékelő beszédben bejelentett hétpontos családpolitikai csomag - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára
    
Rétvári Bence hozzátette: a Fidesz-KDNP a 2010-et követő kormányzása alatt minden évben újabb családokat segítő, támogató intézkedéseket vezetett be, ezzel a hét ponttal pedig tovább bővül a családtámogatások köre.
    
Végre Magyarországon megtermelődik az a költségvetési bevétel, amivel folyamatosan növelhető a családok támogatottsága - mutatott rá az államtitkár.
    
Elmondta: rengetegen töltötték ki a családvédelmi nemzeti konzultációt, amelynek válaszai alapján születtek meg az új intézkedések. Kevés ország mondhatja el magáról, hogy migráció- és családpolitika tekintetében ennyire az emberekkel együtt kormányoz - értékelt Rétvári Bence.
    
A műsorban elhangzott, hogy az akcióterv részletei csak később derülnek ki, de a csomag egy része a kedvezményes hitelezésről szól, emellett azok a nők, akik legalább négy gyermeket szültek és neveltek, életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól.
    
Rétvári Bence a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról is beszélt, hogy 2010 óta a nyugdíjak értékének megőrzésén dolgozik a kormány. A Fidesz-KDNP kormányzása alatt 33 százalékkal nőttek a nyugdíjak, emellett számos új juttatás is megjelent, amellyel biztosítják az időskor biztonságát.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!