Rétvári Bence: A pedagógusok mindig elismerést érdemelnek

Az oktatás helyzetéről, a gazdaságról és a postáról beszéltek ellenzéki képviselők az Országgyűlés keddi ülésén, napirend előtt.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára, a KDNP országgyűlési képviselője Kanász-Nagy Máté, az LMP országgyűlési képviselőjének a felszólalására válaszolt kedden a parlamentben napirend előtt.

Kanász-Nagy Máté (LMP) arról beszélt, hogy az állam a legrosszabb munkáltató, ezt mutatja a közszféra helyzete. Pedig az oktatásnak és a pedagógusoknak kulcsszerepük van – fogalmazott.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára, a KDNP országgyűlési képviselője úgy válaszolt, a pedagógusok mindig elismerést érdemelnek, anyagi és erkölcsi elismerést is, mert az ország jövője rajtuk is múlik.

Megjegyezte: az ellenzék mindig azt szorgalmazza, hogy minden feladatot szervezzenek ki az államtól, arra hivatkozva, hogy az állam a legrosszabb gazda.

Közölte:

a képviselő szövetségesei annak idején csökkentették a pedagógusbéreket, elbocsátottak pedagógusokat, iskolákat zártak be. Ha a képviselő kevésnek tartja a pedagógusbér-emelést, nem azokkal kellene szövetkeznie, akik csökkentették a béreket

 

– vélekedett.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!