Rétvári Bence: Székházfoglalók

Az aktuális amerikai zavargások és a hazai baloldal hasonló akciói, illetve a kettő balliberális értelmezése közötti ordító ellentmondásra hívja fel a figyelmet Facebook-oldalán Rétvári Bence.

A KDNP alelnöke emlékeztet:


Amit Amerikában a tüntetők tesznek, azt Magyarországon a baloldali politikusok, országgyűlési képviselők teszik: erőszakkal elfoglalják a parlamenti elnöki pulpitust, erőszakkal próbálják megakadályozni a parlamenti szavazás megtartását, erőszakoskodnak a közmédia épületében, behatolnak és fenyegetőznek online szerkesztőségben, megrongálnak középületeket, füstgránátot „ejtenek" a rendőrök közé, nekirontanak a Parlament épületének. 



Rendbontók

A bejegyzés így folytatódik:


A magyar baloldal úgy gondolja, nekik az erőszak is megengedett, akár a parlamenti ülésteremben képviselőként is, akár 2006 októberében békés civilekkel szemben is. Aki elítéli a Capitoliumba behatoló amerikaiakat, azoknak duplán el kell ítélnie a magyar baloldali politikusi erőszakot!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!