Schanda Tamás: A baloldal folyamatosan hazudik

A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik, legyen szó akár az egészségügyről, akár a gazdaságról, a családok megélhetéséről – írta Schanda Tamás a közösségi oldalán szerdán megjelent bejegyzésében.

Schanda Tamás

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hangsúlyozta: a tények azonban makacs dolgok. Magyarországon 2020 őszén 8 ezerrel többen dolgoztak az elsődleges munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, és ezt bizonyítják a KSH adatai is – emlékeztetett.

„Ez azért van így, mert a magyar emberek munkából akarnak és tudnak megélni, és ehhez a kormány minden lehetőséget meg is teremt! Már több mint egymillió munkahelyet megvédtünk, illetve létrehoztunk a járvány kitörése óta, de tudjuk, hogy van még feladat ezen a téren. Együtt azonban újra sikerülni fog!” –  írta bejegyzésében a KDNP alelnöke.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!