Schanda Tamás: Hatalmas az érdeklődés a vállalkozásokat támogató pályázat iránt

Hatalmas volt az érdeklődés a cégek megújuló energiahasználatát, illetve az épületeik energiahatékonyságának növelését célzó fejlesztéseket támogató uniós pályázat iránt - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Schanda Tamás (KDNP), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára

Az államtitkár ismertette, hogy a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) megjelent kiírásra mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhattak, és a fejlesztéseik költségeinek legfeljebb 55 százalékára kaphattak támogatást, minimum 3, maximum 100 millió forint értékben.

A felhívásra január 15-éig a rendelkezésre álló több mint 20 milliárd forintra mintegy 24,8 milliárd forint értékben érkezett pályázat. A projektek értékelése még zajlik, a pályázatokat a kapott pontszámuk alapján rangsorolják, és a keret erejéig biztosítják a támogatást - tette hozzá.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!