Schanda Tamás: A lehető leghamarabb munkához kell juttatni mindenkit

Mielőbb munkát kell biztosítani mindenkinek, aki a járvány miatt vesztette el az állását - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Schanda Tamás (KDNP) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára
   
Schanda Tamás hangsúlyozta, hogy a kormány nem segéllyel, hanem a munkahelyek védelmével akarja megvédeni a gazdaságot. Lesznek olyanok, akik ennek ellenére is elvesztik a megélhetésüket, számukra ezért új lehetőségeket kell teremteni  - tette hozzá.
    
Az államtitkár szerint a munka nélkül maradtak hosszú távon hasznosítható tudást szerezhetnek állami segítséggel. A kormány - mint mondta - az állásban maradókat is arra ösztönzi, hogy képezzék, vagy más módon hasznosítsák magukat, amíg a megrendelések visszaesése miatt több idő jut erre.
    
A gazdaságvédelmi akcióterv kiterjed a munkaadókra is, hiszen új esélyeket teremt a vállalkozások számára, de a családok és a nyugdíjasok is számíthatnak állami segítségre - hangsúlyozta Schanda Tamás.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!