Semjén Zsolt: Egy gyermeknek anyai és apai mintákra is szüksége van

Az azonos nemű szülők gyermekvállalására kívánja felhívni a figyelmet a Háttér Társaság legújabb, érzékenyítő kampányában. A szervezet szerint már több száz, úgynevezett szivárványcsalád létezik Magyarországon. A miniszterelnök-helyettes ugyanakkor hangsúlyozta a HírTv-nek adott interjúban, egy gyereknek az egészséges fejlődéshez való joga erősebb, mint a homoszexuális pároknak a gyerekre való igénye.

Semjén Zsolt (KDNP) miniszterelnök helyettes (HírTv, 2019.12.18.)

Háttér Társaság az új, érzékenyítő kampánya keretében több plakátot helyezett ki. A hirdetménnyel az azonos nemű párok gyermekvállalására kívánják felhívni a figyelmet.

De nemcsak plakátokkal, hanem kisfilmmel is tudatosítani szeretnék, hogy már több száz azonos nemű szülő nevel gyereket Magyarországon. A szervezet szerint az úgynevezett szivárványcsaládok a magyar társadalom szerves részei, de még mindig számos támadás éri őket.

Két dologhoz Magyarország kormánya ragaszkodik: a házasság szó egy megszentelt szó, ami egy férfi és egy nő megszentelt életszövetségét jelenti, másfelől pedig a gyereknek az egészséges fejlődéshez való joga erősebb jog, mint a homoszexuális pároknak a gyerekre való igénye. Ezért a gyereknek a nevelése a családra tartozik, ahol megtanulhatja az apai és anyai szerepet. - mondta Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes.

Semjén Zsolt hozzátette, az állam nem engedheti meg, hogy bizonyos lobbicsoportok felülírják a természet rendjét.

A teljes interjú:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!