Semjén Zsolt Egymillió című kötetét mutatja be a Nemzeti Fórum

A Nemzeti Fórum Kölcsey Köre konferencia-sorozatának 51. rendezvényén Semjén Zsolt: Egymillió című kötetét mutatják be március 6-án (kedden) 18 órakor Budapesten, a Polgárok Házában. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, a KDNP elnökével Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke beszélget majd.

Semjén Zsolt: Egymillió

A rendezvényen Horváth Béla, a Kölcsey Kör vezetője mond köszöntőt, majd Semjén Zsolt Egymillió című kötetét Bíró Zoltán irodalomtörténész, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) főigazgatója ismerteti. 

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, a KDNP elnökével ezt követően Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke beszélget.

A rendezvény 2018. március 6-án, kedden 18.00 órakor kezdődik, helyszíne a Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6.).

A rendezvény támogatója a Lakitelek Népfőiskola. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!