Semjén Zsolt a polgári Magyarország nemzetpolitikájáról

Bába Szilvia Az Óperenciás tengeren túl című könyvét mutatták be a Polgári Magyarország Alapítvány szervezésében április 26-án Budapesten. Az eseményen részt vett Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes is.

Semjén

A köszöntő gondolatok után Semjén Zsolt Magyaroroszág nemzepolitikájáról tartott rövid előadást, majd a szerző, Bába Szilvia, a Duna Művészegyüttes ügyvezetője és Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke mutatta be Az Óperenciás tengeren túl című könyvet. Beszélgetőpartnerük Nagy Szebasztian, a Nemzetpolitikai Államtitkárság korábbi ösztöndíjasa, a Polgári Magyarországért Alapítvány főmunkatársa volt.

Semjén 2.

A meghívottak és résztvevők körét a Polgári Magyarország Alapítvány politikai értékközösségének értelmiségi holdudvara alkotta. Az előadások és a bemutató után kötetlen beszélgetésre nyílt alkalom. 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!