Simicskó István: A Fidesz-KDNP együttműködése kiszámítható együttműködés

A Fidesz-KDNP együttműködése kiszámítható együttműködés világos és kiszámítható célok mentén – mondta a KDNP frakcióvezetője csütörtökön Miskolcon.

SimicskóSimicskó István a miskolci fórum előtti sajtótájékoztatón kifejtette, ezt az együttműködést a helyi, az országos és az európai politikában is a kereszténydemokrata fundamentum és a nemzeti érdekek képviselete jellemzi.     

Úgy fogalmazott, Brüsszelben egy minden vonatkozásban egységesülő Európát képzelnek el a jelenlegi döntéshozók. Hozzátette, ez veszélyt és kihívást jelent a nemzetek önállóságára.     

Simicskó

Az erős Európát az erős nemzetek Európája adja. Ha a tagországokat legyengítik, akkor gyenge lesz Európa is, ezt nem szeretnénk”

– jegyezte meg a KDNP frakcióvezetője. Hozzátette, az elmúlt évek küzdelmei arról szóltak, hogy a magyar érdekek minél hatékonyabban jelenjenek meg a nemzetközi porondon.     

Simicskó

Simicskó István kiemelte, a magyar kormány karakteres álláspontot képvisel a nemzeti érdekek mentén.     

Azt mondta, a június 9-i választás tétje az, hogy hogyan tudnak megmaradni a lokális értékek, a nemzeti közösségek és a nemzeti kultúrák a globalizáció felgyorsult világában. Hozzátette, sajátos helyzetben vagyunk, mert már több mint két éve tart "a szomorú testvérháború Ukrajnában".     

Törekedni kell arra, hogy az értelmetlen pusztítás mielőbb álljon le, hogy ne haljon meg még több ember. Így is elég volt a sok-sok áldozatból, amit az ukrán és az orosz nép hozott ennek a háborúnak az oltárán”

Simicskó

– mondta Simicskó István. Leszögezte, a járható út a tűzszünet és a béketárgyalás, amiben a magyar kormány következetesen kiáll és a jövőben is ki fog.     

Azt mondta, a béke jelenti a boldogulás feltételrendszerét. Hozzátette, olyan önkormányzatokat szeretnének,

ahol kellő alázattal, tudással, felkészültséggel és erős hittel mennek ki a csatatérre, aztán folytatják azt a munkát, amit országosan is a Fidesz-KDNP kormányzat elvégzett az elmúlt években”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!