Simicskó István: Hamarosan teljesen elkészül a Szent Margit Gimnázium új tornacsarnoka

Hamarosan teljesen elkészül a Szent Margit Gimnázium új tornacsarnoka, így nemcsak több száz gyermek testnevelés órája lesz megoldott, hanem a nagy múltú iskola is egy mai kornak megfelelő épülettel gazdagodik – adja hírül Facebook-oldalán Simicskó István a KDNP parlamenti frakcióvezetője.

Simicskó István a KDNP parlamenti frakcióvezetője (b) a Szent Margit Gimnázium új tornacsarnokánál (Budapest, 2020.09.08. KDNP fotó)

Az összesen 1,8 milliárd állami támogatásból megvalósuló 1360 négyzetméteres épületben multifunkcionális tornacsarnok és 4 öltöző is helyet kap, valamint a csarnok tetején  egy rekortán borítású kézilabdapálya is kialakításra kerül – emeli ki a politikus.

Simicskó IstvánSimicskó István a KDNP parlamenti frakcióvezetője (b) a Szent Margit Gimnázium új tornacsarnokánál (Budapest, 2020.09.08. KDNP fotó)

Simicskó István

Simicskó István a KDNP parlamenti frakcióvezetője (j) a Szent Margit Gimnázium új tornacsarnokánál (Budapest, 2020.09.08. KDNP fotó)

Simicskó István

Simicskó István a KDNP parlamenti frakcióvezetője (b2) a Szent Margit Gimnázium új tornacsarnokánál (Budapest, 2020.09.08. KDNP fotó)