Simicskó István: A Honvédelmi Sportközpontok célja a hazafias nevelés népszerűsítése

A Bajai Honvédelmi Sportközpont 1 éves átadásának ünnepségén járt szombaton Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője – tette közzé közösségi oldalán a kereszténydemokrata politikus.

shsh

Mint írja, a Honvédelmi Sportközpontok célja a hazafias nevelés népszerűsítése. Fontos, hogy ebben a felgyorsult, globalizálódó világban felvértezzük fiataljainkat olyan képességekkel, kompetenciákkal, hogy az élet számos küzdelmében helyt tudjanak állni.

shsh

Hozzátette, a szomszédságunkban dúló testvérháború minden káros hatását érzékelhetjük Európa szerte, és feladatunk, hogy gyermekeinknek megőrizzük, átadjuk szüleink és nagyszüleink által ránk hagyott kultúrát, örökséget.

ssh

Együttműködési megállapodást írtam alá Szathmári Zsolttal, a Havaria Katasztrófaelhárító Közhasznú Egyesület elnökével – zárta bejegyzését Simicskó István.

s

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!