Simicskó István: Meg kell állítani a migrációt!

A KDNP frakcióvezető-helyettese hétfői napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben közölte: meg kell állítani a migrációt, oda kell vinni a segítséget, ahol a baj keletkezik, nem pedig a bajt behozni Európába. Mint mondta, erősödik a migrációs nyomás a déli határon, idén eddig 80 ezer migránst fogtak el és emelkedik az embercsempészek száma is, idén 780 ember ellen indítottak eljárást.

Simicskó István jelezte, nem szeretnék, hogy ha a 2015-ös állapotok visszatérnének, a kerítés és a határvédelem biztosítja a magyar emberek biztonságát. A politikus gyenge pontokat is látott, ezek között említette Brüsszel hozzáállását, a gyökereitől elszakadó Európát és a magyar baloldalt is, amely mindvégig hátráltatta a kerítésépítést.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta, hogy tavaly 46 ezer migránssal szemben intézkedtek és 285 embercsempészt fogtak el, idén a számok már jóval magasabbak.

Szerinte csak a Fidesz–KDNP által meghozott döntéseknek köszönhető, hogy meg lehet védeni az országot a migránstömegektől. Azt kérte: „ne hagyjuk, hogy a baloldal visszatérjen”. Hozzátette: ha baloldal lenne hatalmon, akkor megszüntetnék a családtámogatást, a nyugdíjasok egyes juttatásait és ezt a pénzt a migránsoknak adnák.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!