Simicskó István: Osztrák barátainkért imádkozunk

Az elmúlt hetekben elszenvedett értelmetlen franciaországi támadások után most szomszédainkért, osztrák barátainkért imádkozunk ezekben a pillanatokban, amikor a terror újabb áldozatokat szed Európában - olvasható Simicskó István KDNP-frakcióvezetőnek a bécsi terrortámadást követően közzétett Facebook-bejegyzésében.

Bécsi terrortámadás

Simicskó István a következő történésekre reagált: ismeretlen fegyveresek hétfő este Kalasnyikov-gépfegyverrel terrortámadást intéztek a bécsi Schwedenplatz közelében lévő Seitenstettengasse utcán található zsinagóga ellen. Az osztrák rendőrség lezárta a környéket, az oe24.TV televízió jelentése szerint az egyik támadó egy robbanószerkezettel felrobbantotta magát. Egy másikat állítólag őrizetbe vettek, hajtóvadászat indult a tettesek ellen. Rendőrségi források szerint hat helyen folyt lövöldözés, a terroristák több helyszínen túszokat is ejtettek. Négy támadót a rendőrök már elfogtak. További részletek itt olvashatók.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!