Simicskó István: A védőoltás hozhatja meg a győzelmet a járvánnyal szemben!

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a mai napirend előtti felszólalásában kijelentette: a koronavírust úgy lehet legyőzni, ha összefog az ország, az emberi tudásra támaszkodik, a hitét megerősíti és cselekvő akarattal, illetve védőoltással lép fel a járvánnyal szemben.

A politikus örömmel nyugtázta, hogy az ünnepek alatt is folyt az oltások beadása. Ezek a vakcinák nem maguktól jöttek az országba, a kormány rendelte meg őket és helyes volt, hogy keletről is szerzett be vakcinát – hangsúlyozta. Arra bíztatott mindenkit, aki még nem tette meg, regisztráljon a koronavírus elleni oltásra.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatási államtitkára közölte, minden vakcina jó és mindegyiknek örülnek, de a brüsszeli hibákat nem tudták volna orosz és kínai vakcina nélkül kijavítani. Megjegyezte, még 4,8 millió kínai és orosz vakcina érkezik az országba, így azok 3,5 millió ember életét védhetik meg.

Kitért arra is, hogy a baloldali pártvezetők beoltatták magukat, ami szerinte a kínai és az orosz vakcinának köszönhető, mert vagy ilyet kaptak, vagy mást kaptak, de csak azért kaphatták meg azt, mert az orosz és a kínai vakcinák miatt gyors az oltás üteme.

Simicskó István napirend előtti felszólalása itt megtekinthető:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!