Soltész Miklós: Gyurcsány Ferenc „el akarta lopni a fél Velencei-tavat"

Szabó Tímea (Párbeszéd) arról beszélt az Országgyűlésben: Gyulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter korábban bejelentette, hogy a kormány a Hajógyári-szigeten semmilyen beruházást nem támogat, ugyanakkor a tervezett mobilgát építéséről szóló kormányhatározatot nem vonták vissza, szerinte csak arról jelent meg egy módosítás, hogy a kajak-kenu központot Sukoróra helyezik át.

Soltész Miklós (KDNP), a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára

„Amit a miniszter mondott, azt megmondta" - reagált Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára. Hozzátette: a Párbeszéd „ármánykodásának" következtében a budapesti nagyberuházások, amelyek emelnék a főváros fényét, „buknak vagy csúsznak".  
    
Megjegyezte: jó helyet sikerült találni a kajak-kenu központnak, ugyanakkor, ha a szocialisták maradtak volna kormányon, akkor Sukorón most kaszinó lenne, és nem maradt volna zöldterület. Úgy vélte: hiteltelen a Párbeszéd környezetért való aggódása.
    
Szabó Tímea megismételte kérdését, amire Soltész Miklós úgy reagált: a Párbeszéd kétszínű politikát folytat, hiszen aggódnak a természetért, de beállnak Gyurcsány Ferenc háta mögé, aki „el akarta lopni a fél Velencei-tavat".

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!